Дали чашата е наполовина пълна или наполовина празна? Вечният въпрос, чийто

...
Дали чашата е наполовина пълна или наполовина празна? Вечният въпрос, чийто
Коментари Харесай

Юли Тонкин довърши книга за щастието по време на пандемията

 Дали чашата е на половина цялостна или на половина празна? Вечният въпрос, чийто отговор се крие в гледната точка. Това е въпросът, който ни кара да си задаваме известният мотиватор за личностно развиване Юли Тонкин в новата си книга.

Тя е озаглавена " Щастие. Изкуството да бъдем задоволителни “ и разкрива истински истории от живота на младия бизнесмен, които са го пречупвали, вдъхновявали и изграждали като личност. Тонкин започва книгата от дълго време, само че точно в интервала на пандемия той откри време да я довърши и да зареди публиката с извънредно нужния сега позитивизъм. 

Основна теза, към която " разсъждава “ книгата е дали живеем в страдалчество, фокусирайки се в това, което нямаме или живеем щастливо, разпознавайки скритите запаси и благоприятни условия към нас. И всичко това, подкрепено с персонални истории. 

Юли Тонкин стартира пътя си като покер фен, стига до миг, в който става професионален състезател, минава през стадия – учител по покер тактики и стига до успешен мотиватор за личностно развиване с над 2000 души по време на събития. Благодарение на хазарта, той съумява да развие уменията си на пълководец и ценител на логиката, слабостите и импулсите на човешката душeвност. 

В книгата Юли Тонкин потвърждава извода какъв брой е значимо да си бъдеш задоволителен, с цел да изпиташ това бленувано състояние на духа от всяко човешко създание. 

" Щастие. Изкуството да бъдем задоволителни “ е поредната книга от портфолиото на младия предприемач и ще бъде доставяна до всички искащи с куриерска услуга, посредством онлайн поръчка.

" Изкуството да бъдем задоволителни е методът, по който може да бъдем щастливи и сполучливи още тук и в този момент!...

Тази книга е позив, пътешестване, премеждие към това, което знаем, само че постоянно забравяме, към най-важното, към единственото, към ЩАСТИЕТО!  ", споделя Тонкин. 

Писател, бизнесмен и вложител, Юли Тонкин е уредникът на най-големите събития за личностно развиване в България. Той доближава до стотици хиляди българи всекидневно, със своята задача да оказва помощ за един по-добър живот, който се управлява от персоналните правила, а не от непознатото мнение. 

Сред личностите, които са се доверили и работили с Юли Тонкин, са притежатели и ръководещи мениджъри на български огромни компании като Николай Събев (собственик на ЕКОНТ), Дарин Маджаров (Основател на Уча Се), Маркус Татцер (СЕО на Порше за България) или представители на потвърдени международни марки във всевъзможни области.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР